En del av Inwido AB

Vi er en del av et større konsern som sammen har ambisjon om å stadig forbedre livet i hjemmet. Samlet har vi mer enn 200 års erfaring med vinduer og dører i ulike markeder. Vi jobber løpende med å forbedre vår forbrukerinnsikt og tilegner oss kunnskap om forbrukerbehov. Målet er å levere produkter og tjenester som tilfredsstiller våre kunders forventninger. 

Inwido ble etablert i Norge i 2007 og har ca 110 ansatte. Inwido Norge er eid av Inwido AB, Europas største børsnoterte vindusleverandør. Inwido er et naturlig hjem for regionens sterkeste selskaper innen komfort, klima og sikkerhet. I 2018 oppnådde Inwido en verdi på 6,7 milliarder SEK med hovedkontor i Malmø. Konsernet har cirka 4 400 ansatte, med operasjoner i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Storbritannia, Irland, Polen, Estland, Romania, Litauen, Tyskland og Østerrike.

Vårt hovedkontor ligger på Midtun i Bergen og vår merkevareportefølje inkluderer Frekhaug Vinduet, Lyssand, Diplomat, Elitfönster og SnickarPer. Gjennom et kontinuerlig fokus på forbrukerens behov utvikler vi elegante og brukervennlige løsninger som forbedrer livet i hjemmet.

www.inwido.com