En del av Inwido

Vi er en del av et større konsern som sammen har ambisjon om å stadig forbedre livet i hjemmet. Samlet har vi mer enn 200 års erfaring med vinduer og dører i ulike markeder. Vi jobber løpende med å forbedre vår forbrukerinnsikt og tilegner oss kunnskap om forbrukerbehov. Målet er å levere produkter og tjenester som tilfredsstiller våre kunders forventninger. 

Inwido Norge ble etablert i 2007 og har 110 ansatte. Inwido Norge er eid av Inwido, Europas største børsnoterte vindusleverandør. Inwido er et naturlig hjem for regionens sterkeste selskaper innen komfort, klima og sikkerhet. I 2017 oppnådde Inwido en verdi på 6,4 milliarder SEK og en EBITA-margin på 10,2 prosent. Konsernet har sirka 4 400 ansatte i alt, med operasjoner i Sverige, Finland, Danmark, Storbritannia, Norge, Irland, Polen, Estland, Romania, Litauen, Tyskland og Østerrike.

Vårt hovedkontor ligger på Midtun i Bergen og vår merkevareportefølje inkluderer Frekhaug Vinduet, Lyssand, Diplomat, Elitfönster og SnickarPer. I tillegg er vi eneforhandler i Norge av FAKRO takvindu. Gjennom et kontinuerlig fokus på forbrukerens behov utvikler vi elegante og brukervennlige løsninger som forbedrer livet i hjemmet.

www.inwido.com